pravila koja se moraju poštovati

Go down

pravila koja se moraju poštovati

Post  Admin on Wed Apr 02, 2008 10:51 pm

PRAVILNIK FORUMA1.Poštujute druge korisnike i njihova mišljenja bez obzira da li se sa njima slazete ili ne.

2. Religijske ili politicke rasprave na ovom forumu su zabranjene!!! Objavljivanje uvredljivog i/ili nasilnickog teksta, nece biti tolerisano i bice sankcionisano!!!

3. 'Post'-ovi moraju biti u odgovarajucim forumima. Korisnici se mole da procitaju opis foruma pre postavljanja svog 'post'-a. Upotreba 'FULL CAPS' (SAMO VELIKIH SLOVA I SIMBOLA) kao 'post'/'thread'/'topic' naslov, u postovima ili u Chatbox-u je zabranjena!!! Takode molimo vas da proverite da li je slicna tema vec postavljena (koristite SEARCH)!

4. Za svaki tekst koji ste preuzeli sa neke druge internet stranice, tj. za sve za šta niste autori, morate navesti izvor informacije!!!

5. Administratori/uredivaci foruma zadržavaju pravo da izmene ili uklone bilo koji 'post'. Odluka o tome šta je neprikladno je samo na administratorima/uredivacima foruma, a ne na korisnicima!!! Odluka administratora/uredivaca je konacna!

6. Svi korisnici bice upozoreni maksimalno jednom do dva puta!!! Nakon toga sledi konacni/trajni 'ban' tj. iskljucenje sa foruma! Rasprava sa administratorima/uredivacima foruma, a nakon upozorenja, vodi ka momentalnom 'ban'-u (iskljucenju)!

7. Pravila foruma mogu biti promenjena bilo kada, bez naknadnog obaveštavanja korisnika o tome. Vaša je obaveza da proveravate sadržaj Pravilnika foruma redovno.

8.Na ovom forumu zabranjeno je pisanje bilo kojim stranim jezikom !!!D o b r o d o š l i

Admin
Admin

Number of posts : 2
Registration date : 2008-04-02

View user profile http://goga.board-directory.net

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum